Centralafrika bliver de hvidhudede albinoer, der lokalt kendes som ’spøgelser’, jaget og myrdet af landsmænd og heksedoktorer, der bruger deres kropsdele til sort magi. lbinisme er en medfødt genetisk defekt, der medfører mangel på det melaninpigment, som beskytter hud, øjne og hår imod solens ultraviolette stråler. Nogle albinoer ser derfor dårligt, om end det langt fra er dem alle, som har de røde øjne, som myten tillægger dem – ja, faktisk har de fleste blå øjne. Men til alle former for albinisme knytter der sig synsproblemer, og de, som har denne lidelse, er derfor ’blinde’ i juridisk forstand.

Scandinavia Restore Hope kan med din hjælp beskytter, giver behandling og hjælper offrene at gå i skole alene måde at have en god fremtid.

Giv håbet til vodlsramtekvinde i Congo: DR Congo: Et af de farligste steder at være kvinde efter en FN`S rapport.

Emmanuel Monsale, formand for Scandinavia Restore Hope, og tidligere formand for NGO Congo Afrique pour la Justice et les Droits de l’Homme ( CAJDH),der hjælper voldsramtekvinde i Congo siger.” En halv million kvinder, måske mange flere, er blevet voldtaget siden 1998, og på særligt brutal vis.”

Fra Danmark og Sverige, sender SRHOPE penge til tre foreninger, der hjælper de offre