Kom og vær med til at skabe god stemning mellem udlændinge, flygtninge og danskere

Scandinavia Restore Hope afholder tre gange årligt et stormøde med op mod 250 deltagere fra over 20 forskellige lande. Vi gør det, fordi vi gerne vil holde liv i vores kulturelle traditioner, og fordi vi gerne vil mødes med andre kulturer på en positiv måde. Ved arrangementerne deler vi vores kulturelle erfaringer indenfor mad, sang, dans, tøj og diverse andre aktiviteter, som er helt essentielle for mennesker alle steder i verden. Vi nyder godt af hinandens selskab, sørger for en god og imødekommende atmosfære med højt humør – og vi er åbne over for alverdens kulturer.

Udover stormøderne afholder vi to gange månedligt en mindre sammenkomst for familier af forskellig herkomst – f.eks. dansk og syrisk. Målet med møderne er:

  • at åbne op for- og lære om vores forskelligheder og ligheder
  • at skabe en større forståelse for hinandens tanker og handlinger
  • at styrke netværket mellem danske og udenlandske familier

Vi lærer både af hinanden, om hinanden og forstærker de sociale bånd på tværs af kulturer, sprog, nationalitet og religion.

Udover at dele vores kultur ved arrangementerne, deler vi også ud af gode råd. Vi rådgiver hinanden indenfor mange forskellige områder, tilbyder lektiehjælp og laver aktiviteter for socialt udsatte personer (eksempelvis i tråd med vores projekt om at bryde med ensomheden). En masse af vores aktiviteter er ikke kun til for at styrke sammenholdet og de sociale bånd, men lige så meget for at opbygge de personlige kompetencer, som bliver styrket i samværet med forskellige mennesker.

Vi har i vores galleri samlet en række billeder, som viser hvilke aktiviteter, vi typisk har ved et stormøde. Galleriet indeholder desuden billeder af omgivelserne og af de mange forskellige nationaliteter, som deltagerne består af ved hvert arrangement.

Ønsker du mere information om kulturmøderne i Scandinavia Restore Hope-foreningen, er du velkommen til at henvende dig telefonisk eller kommer forbi, når vi holder åbent hus. Vi har åbent for alle og garanterer en god oplevelse med mulighed for at lære nye spændende mennesker og kulturer at kende.