Hvem er vi?

Scandinavia Restore Hope er en gruppe af helt almindelige mennesker fra hele Skandinavien. Vores opmærksomhed er specielt rettet imod de mest sårbare mennesker: albino børn i Afrika, ensomme mennesker i Skandinavien og ofre for seksuelle overgreb. Jo flere vi er, desto mere kan vi nå, og derfor er det essentielt for os at nå ud til dig med et budskab om, at hjælpe de socialt udsatte til at opnå selvværd og en social omgangskreds, at bidrage til bedre levevilkår for de albinoramte børn i Afrika, og at genvinde selvrespekten hos Congolesiske kvinder som har været udsat for seksuelle overgreb, så de kan blive stærke og selvstændige forbilleder for resten af samfundet i Den Demokratiske Republik Congo. Foreningen Scandinavia Restore Hope blev skabt den 20. november 2013 i Randers hvor mange af vores medlemmer er fra. Det er en apolitisk, ikke statslig og ikke religiøs forening. Vi har derudover afdelinger i andre kommuner, heriblandt Viborg og Esbjerg samt enkelte andre steder i Skandinavien.

Hvad kan du gøre?

SRHOPE er baseret på frivillige bidrag fra medlemmer, kontingentbidrag, gaver, ydelser og tjenester fra æresmedlemmer, støtte fra eventuelle samarbejdspartnere og andre givere. Medlemskontingentets størrelse er fastsat efter flertalsafgørelse blandt de aktive medlemmer efter forslag fra hovedbestyrelsen. Har du lyst til at hjælpe os, er du velkommen. Jo flere vi er, jo mere kan vi nå. Alle er velkommen til at bidrage eller støtte med og fra 20,- månedligt. Hvad vi tilbyder til gengæld, er et stærkt netværk af engagerede borgere bosiddende i hele Skandinavien.

Hvordan kan du hjælpe?

Du kan f.eks. vælge at støtte et af vores projekter. Du bestemmer selv, om du vil støtte de albinoramte børn i Afrika, udsatte kvinder i Afrika eller støtte imod ensomheden her i landet. Derudover kan du selv vælge om du vil være aktiv eller passiv medlem. Ring til os på telefon +45 71 32 62 79 hvis du ønsker yderligere information om hvordan du kan hjælpe til eller støtte et eller flere af vores projekter.

Bestyrelsen for hele Scandinavien Formand: Alfa Wanzire Nakatobesa Næstformand: Joseph Kafuka Rujamizi Generalsekretær: Emmanuel Monsale Maheshe Bestyrelsesmedlemmer Regina Mwema Sørensen Rose Kapambwa Nielsen Aimerance Zawadi Akubu Cecile Nzita Ilingio Disimo

Scandinavia Restore Hope CVR 35586547 Sivhaven 1, 2 th 8920 Randers NV
Udland: +45 71 32 62 79, Danmark:  +45 51 95 32 97 (MobilePay) info@srhope.dk
Esbjerg kommune Formand: Alfa Wanzire Nakatobesa alfawanz@srhope.dk Generalsekretær: Bahati Kasamira
Ängelholm kommune Formand: Joseph Kafuka R jokaf@srhope.dk Generalsekretær: Lili Madeleine Inovius lilli@srhope.dk
Viborg kommune Formand: Rachele Masinda Generalsekretær: Mayssa R
Randers kommune Formand: Emmanuel Monsale Maheshe em@srhope.dk Næstformand: Justine Karungi Nyangoma karungi@srhope.dk   Generalsekretær: Aimerance Zawadi Akubu aimzaw@srhope.dk

Bestyrelsesmedlem:

  1. Rose Kapambwa Nielsen
  2. Regina Mwema Sørensen
  3. Selemani Wamara