Din donation kan påvirke og ændre tingene.

Psykosocial støtte til kvindelige ofre for seksuel vold er afgørende. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til deres socioøkonomiske reintegration, så de bæredygtigt kan forsørge sig selv og deres børn.
Scandinavia Restore Hope hjælper disse kvinder til at blive økonomisk uafhængige gennem et projekt om iværksætteri og mikrofinansiering. Således i byen Beni, hvor kvindelige ofre for seksuel vold, lærer at skabe og opretholde en indkomstskabende aktiviteter, der kan sikre en stabil indkomst.
Din donation kan påvirke og ændre tingene
Din donation kan finansiere en teoretisk og praktisk støtte, der gør det muligt for kvinder at starte deres egen lille virksomhed på gode betingelser og med held opretholde deres forretning for at blive selvstændige. Sociale forbindelser er oprettet med andre kvinder og programmet tillader kvinderne at nyde godt af deres netværk. Det er et væsentligt element i at genskabe en følelse af tillid til andre og øge selvværdet.
Deres succes er med til at løfte deres familier ud af fattigdom og reducerer den stigmatisering af kvindelige ofre for seksuel vold står over for. Kvinder bliver derefter modeller for andre ofre for seksuel vold, der ønsker at genopbygge deres liv og er en kilde til økonomiske og sociale fremskridt inden for deres samfund.

Hjælp kvindelige ofre for seksuel vold i Den Demokratiske Republik Congo med at blive økonomisk uafhængige og genvinde deres værdighed!

Donation/ Støt:
REG.NR. 9331
KONTONR. 0010407508